Voorstelling

S&C SERVICES

S&C Services…meer dan expertise! S&C staat voor: Surveys / Legal Support / Consultancy / Claims Management.

Met ondertussen meer dan 15 jaar actieve dienst in het schadebeheer- en expertisegebeuren, alsook een volledige juridische achtergrond en werkervaring in een gereputeerd advocatenkantoor en een managementfunctie bij een transportverzekeraar, kan S&C Services u expertise aanbieden en meer…

S&C Services is als benaming gegroeid vanuit Claims & Surveys Van Acker GCV, opgericht in 2010 door Bart Van Acker. Vanuit een zelfstandig schadebeheer werd initieel (een tiental jaar geleden) een 100% focus gelegd op het beheren en regelen van schadegevallen (Cargo, CMR).

In 2010 werd de focus verruimd. Het schadebeheer werd gecombineerd met het uitvoeren van expertises.

Van daaruit werd Claims & Surveys Van Acker GCV opgericht waarin de nodige ervaring (en technische expertise) werd opgedaan om een volledige scope te hebben op de “behandeling” van een schadedossier.

Ervaring vanaf de initiële aangifte, over de expertise en rapportering tot aan de regeling en finale afhandeling van een schadegeval.

Vanuit deze opgedane ervaring is het idee van S&C Services gerijpt. Het verlenen van juridische bijstand, het behandelen van schadeclaims en het uitvoeren van expertises, het adviseren, informeren en opleiden, sharing the knowledge…gebeten zijn door alles wat leeft en beweegt binnen de transport- en logistieke wereld, het is een passie!

Met passie en gedrevenheid kunt U overtuigd zijn dat S&C Services u expertises kan aanbieden en meer…!